Servicii

Oferim spre vanzare o gama larga de produse din marmura, granit, travertin si alte roci naturale, sub forma de placaje la diverse dimensiuni si grosimi pentru placari verticale si orizontale, trepte si contratrepte, balustrade, blaturi pentru mese, glafuri interioare si exterioare pentru ferestre, seminee, monumente funerare, coloane, fantani arteziene, statuete, chiuvete, ornamente pentru infrumusetarea curtii sau gradinii.
Granitul este o roca vulcanica foarte dura datorita compozitiei si structurei sale.
Are o gama variata de culori,marea majoritate fiind unice in felul lot datorita texturilor sale.
Este rezistent la zgaraieturi, la temperaturile ridicate ste impermeabil si rezistenta la pete de ulei sau acid. Nu este afectat de variatiile de temperatura, si nu isi schimba culoarea. Poate fi folosit cu succes atat la interior cat si la exterior
Marmura este o roca compusa din calcar,poate varia in culoare de la alb şi creme roz, verde, gri, maro si galben.Aceste variaţii sunt un rezultat de impurităţi minerale în calcar original.
Nervurile,oferă un efect decorativ, dar poate fi, de asemenea, o sursă de slăbiciune în piatră.
Marmura poate fi de asemenea deteriorata dacă este expusa la acizi precum:sucul de lamaie, otet, vin, cafea care in timp pot afecta suprafata acesteia.
Onixul a fost folosit de secole pentru a împodobi locuri de cult şi a alunga spiritele rele. Unii spun că oferă confort,ameliorează stresul si calmeaza inima.
Onixul are un aspect unic,este o piatra translucida,se poate utiliza o iluminare pe fundal pentru a pune mai in evidenta calitatile superbe ale acestei pietre.
Onixul este un festin vizual pentru ochi.

  • Ultimele Lucrari

    Trepte int kashmir_gold Blat bucatarie semineu_0 Blat bucatarie Blat bucatarie black_galaxy Blat baie 11lg_blue_pearl Blat bucatarie Gratar de gradina Trepte ext Trepte exterioare Blat baie Blat bucatarie Blat bucatarie